Евакуираха в бомбоубежище германския президент при посещението му в Украйна

1
Причина за евакуацията са били сирени за въздушно нападение
Причина за евакуацията са били сирени за въздушно нападение Снимка: БГНЕС / ЕПА

Причина за евакуацията са били сирени за въздушно нападение

Германският президент беше евакуиран в бомбоубежище в Украйна, след като сирени за въздушно нападение прекъснаха визитата му, предаде bTV.

Тревогата за удари се включва още в началото на посещението. Заедно с президента и делегацията му в бомбоубежището в град Корюковка се евакуират и няколко деца.

„Първите час и половина прекарахме в подземно убежище, което наистина ни даде представа за условията, при които хората са принудени да живеят тук“, заяви президентът на Германия Франк-Валтер Щайнмайер.

Русия продължава да обвинява Украйна в подготовка на атака с "мръсна бомба" - оръжие, което съдържа радиоактивен материал. Киев категорично отрича.

От украинската ядрена агенция пък предупредиха, че руските сили може да подготвят "терористичен акт" с ядрен отпадък от окупираната атомна електроцентрала в Запорожие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    daskal
    Да стои там, докато сащниците изземат цялата германска икономика!
  • -1
    1
    Мери
    След като не е имало никакво нападение, за какво са виели сирените? Май си му връщат на президента. Поредното шоу на Зеля.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари