Евакуираха поликлиника в Москва заради бомбена заплаха

0
От лечебното заведение са изведени 900 души
От лечебното заведение са изведени 900 души Снимка: архив

От лечебното заведение са изведени 900 души

900 души бяха евакуирани от Измайловския консултативно-диагностичен център (КДЦ) на Националния медико-хирургичен център (НМХЦ) "Пирогов" в Москва поради информация за бомбена заплаха. Няма пострадали, съобщиха от пресслужбата на НМЗК "Пирогов", предаде ТАСС.

"Потвърждаваме, че е имало евакуация. Сградата на Измайловския ЦКК, т.е. поликлиниката, беше евакуирана. Евакуирани са 900 души, няма пострадали. Извършват се следствени действия", заяви събеседникът на агенцията.

По-рано в Telegram-канала Shot съобщиха, че в пощенския клон на НМХК, носещ името на Н. И. Пирогов, е получено съобщение за миниране. В писмото се казваше, че се предполага, че на няколко етажа са скрити четири раници със самоделни взривни устройства с таймер, настроен за 40 минути.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    7
    До трети и шести путлерист
    Пиздец РоZZии - това се пише и от децата вече
  • 3
    6
    До 4:
    Я да чуя: Слава России!
  • 1
    5
    3 до 4:
    Не знам, мила, нали ТИ си лайното!
  • 0
    4
    До 3
    Понеже си специалист по говната,кажи как миришат руските,че има доста в Русе от тях,та да се предпазваме ...
  • 1
    3
    #2
    Бъркаш, мила. Най-добрата тор е от задника на майка ти, която те е изсрала след запек. Отдалеч смърдиш на американски говна. И .. за другия път да знаеш: пише се „Слава России!“
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари