Еротични праскови превземат пазара

0

Находчиви търговци в Китай "облякоха" плодовете със секси бельо.

Сочно като праскова, това сравнение често се използва, за да опише онази част от женското тяло, която разпалва мъжките фантазии не по-малко от гърдите, а именно – дупето. Няма какво да се лъжем, може да са много вкусни и полезни, но прасковите предизвикват точно тази асоциация.

Находчиви търговци на плодове в Китай се възползваха от приликата и.. наистина ги превърнаха в дупета, пише kotaku.com. Как точно? С бельо, разбира се. Най-новият подарък, който се предлага на пазара за предстоящия романтичен фестивал в Китай, е кутия с праскови, "облечени" с ръчно изработени фини бикини и прашки.

Оригиналният подарък в никакъв случай не е евтин – кутия с 9 еротични праскови може да бъде закупена за цели 498 юана (80 долара).

Иновативното предложение предизвика противоречиви реакции сред потребителите – докато някои са истински възхитени от необичайния вид на плодовете, други ги намират по-скоро за вулгарни. Вулгарни или не, търговците със сигурност залагат на предизвикателния им вид, а защо не и на вкусовете им качества.

Източник: tv7.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари