Енрике Иглесиас сватоса двама млади на концерта си в София

1
Певецът видял плаката на Иван в пубилката, на който пишело - Енрике, моля те, помогни ми да предложа брак на приятелката си!
Певецът видял плаката на Иван в пубилката, на който пишело - Енрике, моля те, помогни ми да предложа брак на приятелката си!

История като от романтичен филм. Момче от Пловдив предложи брак на приятелката си по време на концерта на Енрике Иглесиас, информира Нова телевизия.

Испанската поп-звезда видя плаката на Иван в публиката.

На него пишело: "Енрике, моля те, помогни ми да предложа брак на приятелката си". Така Енрике изкара Иван и приятелката му Нели на сцената и побърза да подчертае, че това не е репетирано.

Пред пълната зала в "Арена Армеец" Нели каза "Да!" на своята половинка. След това тримата заедно изпяха вечния хит на Бен Кинг - Stand by me (Остани с мен).

Тази вечер в Арена Армеец е вторият концерт на Енрике Иглесиас в България само в рамките на няколко месеца. Концертът е част от световното турне на испанската звезда "Секс и любов".

Предишното му музикално шоу в София беше през декември, но заради многото желаещи да чуят звездата на живо, се избра още една дата.

С около час закъснение концертът на Енрике Иглесиас започна с песента "I'm a freak" ("Аз съм особняк"). Звездата сподели пред българската публика, че именно за постоянните закъснения неговата приятелката му се кара най-често.

Енрике сподели още, че едни от най-хубавите си песни е направил, когато са били разделени през 2008-ма година. Тогава осъзнал колко много я обича.

Каква беше атмосферата сред феновете пред "Арена Армеец" минути преди концерта, вижте във видеото.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари