ЕНЕРГО-ПРО изнася офиси в три села

0
Приемните ще отворят врати от 10.00 до 14.00 часа
Приемните ще отворят врати от 10.00 до 14.00 часа

Стартира есенният етап на кампанията на ЕНЕРГО-ПРО за изнесени офиси в малки населени места

Поредният етап на кампанията за изнесени офиси на ЕНЕРГО-ПРО ще започне с посещение на малки населени места, в които вече бяха организирани приемни по-рано през тази година, но поради висок интерес от жителите в района, ще бъдат посетени отново.

Това са селата Дуранкулак, област Добрич, Крушето и Константин, област Велико Търново. Изнесените офиси ще бъдат проведени на 04.09.2017 г. в село Крушето, на 05.09.2017 г. в село Константин и на 12.09.2017 г. в село Дуранкулак.

Приемните ще отворят врати от 10.00 до 14.00 часа, а самите срещи с клиентите ще се осъществят с любезното съдействие на местната администрация, която предоставя на ЕНЕРГО-ПРО удобно помещение в кметството на съответното село.

Инициативата за изнесени офиси традиционно стартира през пролетта, като през първите етапи тази година бяха посетени общо 42 малки населени места на територията на 5 области. Специалистите на ЕНЕРГО-ПРО консултираха и предложиха услуги на компанията на повече от 1500 клиента.

По време на изнесените офиси клиентите могат да стартират процедура по смяна титуляра на партидата, да получат консултация за процеса по присъединяване на нов обект към електроразпределителната мрежа и да се възползват от другите услуги на компаниите на ЕНЕРГО-ПРО.

Единствено няма да има възможност за заплащане на тарифи и услуги в самия изнесен офис. За да се възползват от услугите на приемните по места, клиентите следва да носят документ за самоличност и за собственост на имота. Специалистите на компанията ще използват срещата си с всеки клиент, за да подновят при необходимост данните му в клиентската система, което създава възможност за бърза и по-ефективна комуникация между компанията и нейните клиенти.

Кампанията за изнесени офиси на ЕНЕРГО-ПРО ще продължи през месец септември с посещение в 10 малки населени места на територията на областите Шумен и Търговище.

Графикът за провеждането на срещите с клиенти ще бъде предварително публикуван в интернет страницата на компанията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари