Енергийният министър: Много е странно настояването териториалните планове да не бъдат внасяни

1
Ефективни стачни действия ще са предизвикателство за електроенергийната система, заяви Румен Радев
Ефективни стачни действия ще са предизвикателство за електроенергийната система, заяви Румен Радев

Ефективни стачни действия ще са предизвикателство за електроенергийната система, заяви Румен Радев

Въглищните централи имат своята роля, своето място. Това е формулировката, която успяхме заедно да изработим. Те са една съществена част от нашата критична инфраструктура. Ако говорим за ефективни стачни действия, в най-критичното време на най-голямо потребление на неблагоприятни климатични условия, те ще имат своето отражение“, заяви енергийният министър Румен Радев, предаде bTV.

Той обясни, че не е знаел, че се подготвят ефективни стачни действия.

При всички положения ефективни стачни действия са сериозно предизвикателство за една електроенергийна система“, коментира Радев.

По думите му исканията на протестиращите за изтегляне на териториалните планове е странно.

Много е странно настояването териториалните планове да не бъдат внасяни понастоящем да бъдат оттеглени. Те са единственият инструмент на солидарност, който позволява да започнем да решаваме онзи проблем, за който намекнах и при едно интервю. А именно слона в стаята“, каза той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Първия коментатор
    Прав си човече, но ако бяхме нормална държава. Не мога да си представя, че някой в Германия, Фанция или Италия ще затвори с дни и седмици магистрали. Това го няма даже и при жълтите жилетки в страната на демокрацията Франция. А ако нещо подобно поне стане, то има арести, водни оръдия, разгонване на демонстрантите. Шест милиона сме заложници на няколко хиляди души, които искат да карат по старому, от преди няколко века А и един съвет човече, наричай нещата с истинските им имена. Посочвай кой е слонът, не всеки да гадае.
  • -1
    2
    До долния:
    Спокойно можеш да си завреш *мнението* в ГЗ! На такива като теб им се вика СЛУГИНАЖ, или проститутка на повикване!
  • -1
    1
    Мнение
    Явно "слонът" ръководи протеста. А обикновенните пътуващи граждани са на ръба да отидат да се саморазправят. От друга страна при политическата ситуация у нас ,тази реакция на правителството е най - правилна, защото протестиращите до сега щяха да са в пандиза, във всяка европейска държава и явно "слонът" това е очаквал, да ескалира напрежение и да се превърне отново в " месия", ама нейсе...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари