Енджи Касабие e замесена в онлайн измама

0
Фалшива реклама с диетоложката предлага медикаменти, за които тя не е чувала
Фалшива реклама с диетоложката предлага медикаменти, за които тя не е чувала Видео: NOVA

Фалшива реклама с диетоложката предлага медикаменти, за които тя не е чувала

Името на диетолога Енджи Касабие беше замесено в онлайн измама. Оказва се, че тя предлага медикаменти, които никога не е виждала и за които досега не беше чувала.

Вървят реклами за продукти над 6-7 месеца. Постоянно получавам съобщения от хората, оплакват ми се, че съм предложила нещо, което не е ефикасно. Затова съм казала, че всичко, което аз предлагам се продава само в на моя личен сайт”, заяви Касабие пред NOVA.

Диетологът посъветва - първата стъпка към отслабване е хората да вечерят по-рано. „Няколко часа преди бягане организмът се нуждае от истинска почивка”, посочи тя.

Основата на абсолютно всичко заболявания и напълняването е стресът. „Храната и стресът са пряко свързани, трябва да сме благодарни с това, което имаме, да се храним умерено”, обясни Касабие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    диди
    Те явно са интересни на сегашните поколения не очаквай да спомене някой Радой Ралин:)
  • 6
    1
    весо
    Защо ни занимавате само курвенитии и малоумният им живот ?Те лиса пример за нормален човек през месец се разделят женят ,и за капак идете при Кубилкина да ви обясни за живота!!! Имам един приятел трикрак да взема да ги водя тия при него да им намества чакрите и яйчниците на тия пачаври алчни
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари