Емилиян Гебрев: Пратих на премиера съобщение, би било добре да се срещнем

0
Атаките към мен започнаха през 2015 г., когато дадох моето съгласие да участвам, финансирам и придобия „Дунарит"
Атаките към мен започнаха през 2015 г., когато дадох моето съгласие да участвам, финансирам и придобия „Дунарит" Видео: bTV

„Аз съм му пратил на премиера (Бойко Борисов) вчера едно съобщение, в което пише: „Би било добре да се срещнем, защото положението ескалира и става много неприятно".

Това каза собственикът на оръжейното предприятие „ДунаритЕмилиян Гебрев.

Той се яви днес на разпит в Националната следствена служба. Поканили го по телефона, не знае за какво, предава bTV.

Гебрев напомни, че през 2017 г. се срещна с Борисов и тогава министър-председателят е признал, че държавата е допуснала грешка (тогава беше отнет временно лиценза на „Емко”) и това няма да се повтори.

Атаките към мен започнаха през 2015 г., когато дадох моето съгласие да участвам, финансирам и придобия „Дунарит", коментира Гебрев.

На въпрос на bTV дали случващото се може да се тълкува като атака на Делян Пеевски той отговори: „Как да ви кажа дали е Делян Пеевски? Той вече е някакво нарицателно за каквото се случва. Тя държавата ни мачка, защитавайки някакви държавни интереси. Какви са тези държавни интереси, преплетени с други, не мога да ви кажа“.

Емилиян Гебрев определи състоянието на „Емко“ като „перфектно“. „Винаги сме били добре, може би това ядосва всички“, допълни той.

Източник: bTV
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари