Емилиян Гебрев: Нямам обяснение и версия за взривовете

1
Складовете се охраняват съгласно всички изисквания, обясни оръжейният търговец
Складовете се охраняват съгласно всички изисквания, обясни оръжейният търговец Снимка: БГНЕС

Складовете се охраняват съгласно всички изисквания, обясни оръжейният търговец

Нов взрив в складовете на оръжейния търговец Емилиян Гебрев край Карнобат стана малко след полунощ. Пожар и силни взривове в складовете за боеприпаси не са взели жертви, няма и пострадали, съобщиха от полицията. През юли миналата година имаше взривове на същите складове на Гебрев, самият той ги определи като странни.

"Аз нямам обяснение и нямам версия. До този момент няма яснота, защото са минали само няколко часа. Да не говорим, че преди една календарна година също имаше там такъв случай. До този момент никой нищо не е направил и не е казал", заяви Емилиян Гебрев пред БНТ.

Може ли да говорим за небрежност? Добре ли се охраняват складовете?

"Складовете се охраняват съгласно всички изисквания. Даже над всички изисквания. 00:45 ч. през нощта как виждате да има небрежност. До този момент нито за един от взривовете през последните десет години, които са се случили на територията на страната, някой ни е уведомил както нас, така и колегите от ВМЗ и другите фирми, за взривовете на петолъчката. Никой не е счел да уведоми никого", допълни Гебрев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    Ама
    Амнезия или ?на всеки е ясно изнесено не обевено парата в джоба на няколко По върховете .
  • 5
    1
    QRS
    Е то през 6 месеца има взривове , и нямаш обяснение !?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари