Емилиян Гебрев: Ясни са ми схемата и хората, които стоят зад взривовете

2
Той заяви, че подозира, че поръчителите са в чужбина
Той заяви, че подозира, че поръчителите са в чужбина Снимка: bTV / стоп кадър

Той заяви, че подозира, че поръчителите са в чужбина

"Ясни са ми схемата и механизмът, както и групата хора, които са посочили оръжейните складове, които пострадаха и тази, и миналата година.“ Това каза собственикът на взривените складове Емилиян Гебрев по bTV.

Неговият склад за боеприпаси до Карнобат беше взривен миналата седмица. Взрив в складете му имаше и миналата година, но разследването все още не е изяснило причината.

Той заяви, че подозира, че поръчителите са в чужбина.

Част от групата е на тези, които ни управляват в последните 10-12 години, следващата част са от прокуратурата, част от службите. В нашата страна има прекрасни хора, но колкото и да си прекрасен, има едни 50-60 души, които обслужват съвсем други интереси и поръчки“, добави Гебрев.

Той заяви и че до момента всички връзки водят към Русия.

„От една страна прокуратурата го признава, от друга – нищо не прави, това е странно. Важният извод е защо се случи това, кои са причините от предишния път и ако ги знаехме, можехме нещо да предотвратим може би. Когато не желаеш да работиш в дадена насока, пък и не ти стигат уменията и знанията, така организирана нашата правоохранителна система това е нещо страшно. Всичко е объркано до безкрай“, заяви Гебрев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Петров и Боширов
    Тоз некадърник гебрьо защо ни го натрапвате?! Дърт търговец на смърт - такива рано или късно възмездието ги застига!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари