Емилия отпразнува рожден ден

0
Певицата показа кадър с разкошен букет
Певицата показа кадър с разкошен букет Снимка: Instagram

Певицата показа кадър с разкошен букет

"Никога не съм се чувствала по-значима и обичана. Прочетох и чух толкова хубави думи за себе си дори от хора, които са ме виждали само веднъж. Толкова искрени пожелания. Сърдечно БЛАГОДАРЯ на всички за отделеното време!".

Така певицата се обърна към близки и почитатели, които оставиха хиляди пожелания под публикацията й в Инстаграм. Преди ден любимката на българската поп-фолк сцена навърши 42 години. В личния празник на Емилия се включи и любимия й Жорж Башур.

"Много си прекрасна! От сърце ти желая много здраве, щастие, успехи, благополучие и безброй сбъднати мечти! Продължавай да ни радваш и вдъхновяваш с медения си глас, стойностните си песни, силното си присъствие на сцената, чаровната си усмивка и доброто си сърце!", написа почитателка.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от E M I L I A 🎤🎶🇧🇬 (@emilia.online)

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари