Емили се преби с тротинетката си на Околовръстното в София

12
Продавачите на превозното средство били я „прецакали“, понеже ѝ казали, че гумите са подходящи и за дъжд
Продавачите на превозното средство били я „прецакали“, понеже ѝ казали, че гумите са подходящи и за дъжд

Продавачите на превозното средство били я „прецакали“, понеже ѝ казали, че гумите са подходящи и за дъжд

Момичето, затворено в тяло на момче, което нарича себе си Емили, се преби с тротинетката си на Околовръстното в София.

По думите ѝ, продавачите на превозното ѝ средство са я „прецакали“, понеже ѝ казали, че гумите са подходящи и за дъжд. Така Емили почти засилила тротинетката си с максималната ѝ скорост и паднала, пише BG VOICE.

@fon4o

♬ original sound - Fon4o

Емили стана популярна, след като беше заснета да лети с тротинетката си със 125 км./час.

Тя дори беше привикана в столичната „Пътна полиция“, където обясни, че няма книжка, но не смята, че нарушава закона, защото го познава, а тротинетката, която кара развива по-висока скорост.

За оправдание тя дори каза, че „не се шмуга между колите“ и заради това няма причина да ѝ пишат акт.

След като беше санкционирано, момчето, което смята, че е момиче и носи рокля, заяви, че ще си купи мотор, а ако още един път я санкционират, ще ходи пеша по магистралата в знак на протест.

Емили все пак е добре, въпреки че има дребни наранявания по тялото, дори да е паднала с близо 100 км./час.

Подвизите на Емили предизвикаха редица дискусии за това колко са безопасни тротинетките. От „Пътна полиция“ дори започнаха акция за нарушители, които се возят по двама на подобни превозни средства, както и такива, които превишават позволената скорост за подобни ППС-та, която е 25 км./час.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    12
    Водолаз
    Това нещо,докато не вкара някой в затвора,няма да го разкарат от пътищата.
  • 3
    11
    до 10
    Е, управляват ни тези, които сами избираме с участието и неучастието си на изборите. Лошото е, че политик стана мръсна дума и читав човек няма да се захване за политика в България.:( Иначе си прав за новите ценности, явно изживяваме нов Ренесанс. Предишният е бил скъсване с мракобесието на Църквата, а сегашният - въвеждане мракобесието на шайка абсолютни дебили, които наричат себе си политическа класа.:((((
  • 4
    10
    Do 9
    Колега това се толерира от еврогейския съюз ,жалко че такива ни управляват за съжаление и са по велики от всички нормални хора и се имат за нещо повече тая измет
  • 14
    9
    до 8
    Колега, да погледнем на проблема от друга страна. Някакъв педал ли, гей ли, траверс ли , редови идиот ли , ебава мамата на КАТ, на ДЪРЖАВАТА, доколкото изобщо има такава, а на журналята им е гот, че има за какво да пишат! Да отменим данъците тогава, няма смисъл да издържаме държавни служители, които от едно такова недоразумение не могат да ни спасят?!:) Как можем да разчитаме на нещо повече от тях тогава?
  • 10
    8
    niki
    Айде стига с тоя трверс мръсен стига сте го толерирали писайки за него а ,или и вие сте такива
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари