Емили с тротинетката в Русе

7

Жена открадна детски скутер в квартал "Възраждане"

Възрастна жена е задигнала детски скутер в квартал "Възраждане". Кражбата е извършена посред бял ден в неделя на улицата пред магазин на СВА. Охранителните камери са заснели как жена с оранжев блузон отмъква возилото и отпрашва в неизвестна посока.

"Откраднат детски скутер в кв. Възраждане, непосредствено до магазин СБА (клон Воден) зад ОУ "Възраждане". Скутерът е откраднат от възрастна жена може би 50г. +, средна на ръст с прибрана побеляла коса. В момента на кражбата е облечена с ярко оранжев блузон. Прилагам снимки от камерата на магазина, както и снимка на скутера. Моля, ако някой я познава или има координатите й, да се свърже с мен", апелира Бояна Костадинова.

Случката събуди възмущение и потрес в социалните мрежи.

"Емили с тротинетката", гласи лаконичен коментар.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    10
    До Калоян
    ама с тротинетката ли?
  • -1
    9
    Sqqqq
    Ще стигне до спешното след първата дупка
  • 1
    8
    Калоян
    Това същество беше в неделя в Търново, а трябваше да гние в зандана. Няма правосъдие в България!!!
  • 2
    7
    Моя милост
    Тази вероятно се води на учете в центъра за психично здраве. Нормален и трезвомислещ човек не би направил това. Ако това се бе случило на нея как ли би се почувствала.
  • 5
    6
    Шрьодигер
    Било е преди повече от 20 години. И до днес болезнено си спомням как изгубих 2 лева. Последните ми два лева бяха в джоба. Ей, дни наред не бях на себе си. Заради едни мизерни два лева. Днес ако ги изпусна дори не се навеждам да ги взема /то проблема с гърба е друга бира/, но е страшно да си изгубиш последните стотинки. В тоя ред на мисли - дали ролерчето струва 50 лева, дали струва 5 лева, няма никакво, ама НИКАКВО значение!!! Тази жена трябва да бъде пребита болезнено! Ако трябва пръстите и да бъдат потрошени. И да, заради това, че е отнела скапаното ролерче на детенцето. Без значение колко струва.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари