40-годишен открадна колело от детска ясла в квартал "Възраждане"

0
Потърпевшият обяснил, че заедно с велосипеда са му били откраднати и вещи, които са били в чанта поставена в кошница, монтирана зад седалката
Потърпевшият обяснил, че заедно с велосипеда са му били откраднати и вещи, които са били в чанта поставена в кошница, монтирана зад седалката

Служители на Второ РУ в Русе са установили извършител на кражба на велосипед

Сигнал за извършеното престъпление е постъпил в полицията на 5 май т.г., когато мъж е съобщил за кражба на колело с марката "City Bike", което бил оставил в двора на детска ясла на ул. "Киев" в квартал "Възраждане".

Потърпевшият обяснил, че заедно с велосипеда са му били откраднати и вещи, които са били в чанта поставена в кошница, монтирана зад седалката – в нея имало мобилен телефон, портмоне с 30 лева и очила.

Общата стойност на нанесената с престъплението щета е заявена за около 250 лв. Случаят е бил документиран от служителите на реда и е започнала работа по него, с оглед извършено престъпление по чл. 194 от НК. В хода на проведени оперативно-издирвателни мероприятия криминалистите от Второ РУ са установили като автор на деянието мъж от Русе на 40 години.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари