Еманюел Макрон: В даден момент ще са необходими операции на терен в Украйна с участието на Запада

1
Не го искам, няма да поема инициатива за това, допълва френският президент
Не го искам, няма да поема инициатива за това, допълва френският президент Снимка: AP

Не го искам, няма да поема инициатива за това, допълва френският президент

Френският президент Еманюел Макрон потвърди в интервю, публикувано тази вечер от вестник „Паризиен“, че "в някакъв момент" сухопътни операции в Украйна с участието на Запада може би ще са необходими, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

"Може би в даден момент – не го искам, няма да поема инициатива за това – ще се наложи да има операции на терен, каквито и да са те, за да се противопоставим на руските сили", каза Макрон.

Той е дал интервюто вчера, след завръщането му от Берлин, където се срещна с лидерите на Германия и Полша. „Силата на Франция е в това, че можем да го направим“, каза Макрон.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -7
    10
    до 112
    Българският русофил на ментално, морално и емоционално равнище също е зациклил в средата на 50 г. на 20ти век. Велик и силен според него е този, който има бомби и плаши с убийства.
  • -1
    9
    112
    Голямата част от коментиращите вярват,че Русия е нещо голямо ! Не,това е изостанала във всяко отношение страна,не зачитаща човешкия живот за нищо . Не е постигнала нищо и живее в средата на 20 век .За 30 години не мръднаха нито крачка напред ! Русия ли искате да ни налази ? Па мислете бе !
  • 0
    8
    До 5:
    До 5: Пак не разбирате... пояснявам, щом иска ключово и самостоятелно да влезе в чужда война, а не виждаме масово желание на френското/нефренското общество да участва в чужд военен конфликт. Ако един като емануел ДЕМОН иска да участва в това - да го направи лично той, а не да повлича държавата си. Щом го иска - френското общество не го спира лично да воюва. В България никой не спира ристюфците, мирчефците, про100$$ к!р0, @сен ф@силеф, лорерците, атанасофците, @сен агофците, дайнофците, стоян михалефци, антоанета цонефа, мартин димитрофците, илиян фасилефците, ге0рги б0р!с0ф ге0ргиеф (боец), любомир алам@нофци, емил с0к0лофци, димитър гърдефци, георги ганефци, армани сбърканяни, хаджигенофци, рошен офшорнелиеф, момчил дойчеф, соломон прасе и банкянската тиква да заминат на фронта, но защо не го правят, защо?!
  • 5
    7
    русенец
    Другари, виждате ли до какви щети води сексуалната злоупотреба в детството? Че то Макарона и външно все повече добива вид и израз на идиот! Да, определено французите няма да го оставят да преживее лятото.
  • 5
    6
    АТОМик
    Като почнат да растат гъби, където се виждат от стотина километра, педеругата ще каже: тези руснаци не се шегуваха.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари