Еманюел Макрон: Искам Русия да бъде победена, но не смазана

0
Убеден съм, че в края на краищата това няма да приключи по военен път, допълни той
Убеден съм, че в края на краищата това няма да приключи по военен път, допълни той Снимка: БГНЕС

Убеден съм, че в края на краищата това няма да приключи по военен път, допълни той

Искам Русия да бъде победена във войната си с Украйна, но не и "смазана", заяви френският президент Еманюел Макрон.

Той говори след завръщането си от Мюнхенската конференция по сигурността, където призова съюзниците си да засилят подкрепата си за Украйна и добави, че Франция е готова за продължителен конфликт, предаде БГНЕС.

"Искам Русия да бъде победена в Украйна и искам Украйна да може да защити позицията си", каза той пред френските вестници JDD и Le Figaro и телевизионната компания France Inter.

"Убеден съм, че в края на краищата това няма да приключи по военен път", допълни той, като прогнозира, че нито една от двете страни не може да надделее напълно в конфликта.

Но и той, подобно на някои, не желае борбата да се пренесе на руска земя. Такива хора, каза той, "искат преди всичко да смажат Русия.

"Това никога не е била позицията на Франция и никога няма да бъде."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Изпопринадеях се!
    Ела, бе, путка майна, ела, ЧАКАМ те, лайно смрадливо! Лично ще ти дам да ме вкараш в „КОШАРАТА“! И баклава ще ти купя, че да те посрещна подобаващо и ... ще го надървя, especially for you! Носи си вазелин и превързочни мат'ряли. Тя, болката, няма да е много голяма, ама срамът... Пък ти нали си свикнал да се дупиш за кинти на който ти подхвърли!
  • -11
    4
    До 1
    Време е май да те окошарят ? И ще стане ! Запомни и ТИХО !
  • 12
    3
    До 2:
    А, бе, да не бъркаш думата „ватенка“ с на майка си путката, в която са се бърсали и тренирали голобради русначета, докато е била на студентска бригада в СССР, по линия на ДКМС и Ленинския Комсомола? Я поговори с нея, попитай я, доста време е минало и може да си признае, че лайното което е изсрала, е с руски гени! Ватенка ще ми вика, ЦЪРВУЛ!
  • -18
    2
    Полуръст путин
    До ватенката от 1 ..Абе малоумник ,една Украина попиля орките на педала Путин ,а ти искаш да види Айфеловата кула.Може,но на картинка .Той този урод и военнопрестъпник не смее да отиде по-далече от Беларус ...АХАХАХАХ Сигурно с парашут ще го пуснат в Париж ...Друг път няма.....НАТО бие лошо...Но най-вероятно да кацне в Хага.Другия вариант е ..среща с рогатия в АДА.
  • 18
    1
    Чшшшшш,
    А, бе еби си дъртата, грозна пача, мълчи си, трай си и не се прави на Наполеон, че да не пие Путин чай на Айфеловата ви скрап, а ти да му го поднасяш наведен и надупен!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари