Емануил Йорданов: Антон Златанов е сериозен полицай, с името му беше злоупотребено

0
Бившият вътрешен министър изказа подкрепа за новия началник на „Гранична полиция”
Бившият вътрешен министър изказа подкрепа за новия началник на „Гранична полиция” Видео: NOVA

Бившият вътрешен министър изказа подкрепа за новия началник на „Гранична полиция”

Трудно ми е да осмисля какво значи насилие чрез бездействие”. Това заяви бившият вътрешен министър и настоящ адвокат Емануил Йорданов в предаването „Денят на живо” по NOVA NEWS.

Повод за думите му са приетите по-рано през деня в парламента промени в Закона за защита от домашното насилие.

По повод днешния празник на полицията бившият вътрешен министър призова за повече разум и при разпределение на служителите в МВР. Той даде пример идеята „във всяко село полицай” – „има села с двама души, ако сложим там полицай, какво ще прави, ще играе табла с тях ли”, запита бившият вътрешен министър. Относно нуждата от допълнително финансиране за МВР той каза, че е работа на финансовият министър да намери средства, иначе всеки би могъл да е на негово място.

Бившият вътрешен министър изказа подкрепа за новия началник на „Гранична полиция” – Антон Златанов. „Антон Златанов е сериозен полицай. Мисля, че по време на побоя на протестите с името му бе злоупотребено. Не мисля, че той е виновен”, каза Йорданов и допълни: „Златанов е добър полицай и би могъл да се справи с мигрантския натиск”. В потвърждение на думите си той припомни случая с клекшопа, когато лидерът на партия "Атака" и бивш депутат Волен Сидеров се държеше твърде аругантно към него.

За думите на бившия главен прокурор Иван Гешев, че знае за всекиго всичко в тази държава, Емануил Йорданов цитира народната мъдрост: „Голям залък лапни, голяма дума не казвай” и допълни, че той няма да стигне до политиката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари