Елеонора Николова: В три квартала в Русе гласовете вече са купени!

2
Ще подам сигнал в прокуратурата, да видим дали ще се осмели да започне производства
Ще подам сигнал в прокуратурата, да видим дали ще се осмели да започне производства Видео: Русе Медиа

Кандидатът за кмет Елеонора Николова днес се регистрира в Общинската избирателна комисия, като призова гражданите да участват активно на изборите. Според нея това е важно, за да се противодейства на купените вече гласове. Николова обяви, че има информация за три квартала в Русе, където това е направено още преди месец.

Знае се, че в „Селеметя“ гласовете са купени, в „Родина“ гласовете са купени, в част от „Чародейките“. Да, преди месец, за да не бъде свързано с изборите. Знаем кои са купували, знаем хората, през които са извършвани тези покупко-продажби, и гражданите, ако искат наистина градът да се развива добре, да се развива като съвременен град, да има визия, да има бъдеще за децата и внуците им, трябва да излязат да гласуват. Не са важни тези, които са пазарували, важни са тези, които са давали парите. Ще ги кажа в даден момент, ще ги съобщя и в прокуратурата да видим дали тя ще се осмели да започне производства, защото всички избори са свързани с този грозен момент, но осъдените за купуване на гласове може би се броят на пръстите на едната ръка“, заяви Елеонора Николова.

Тя коментира, че се възприема като мажоритарен, а не като партиен кандидат в кметската надпревара. „Моята кандидатура, както знаете, е издигната от гражданска инициатива, винаги съм се възприемала по-скоро като мажоритарен, отколкото като партиен участник. Такова е моето виждане. Изборите за кмет винаги имат много висок мажоритарен елемент, хората се съобразяват кой е насреща им, какви възможности има, по какъв начин се е доказал досега във живота, какво е управлявал или не е управлявал, така че това са важни неща“, каза Николова.

Приоритетите й и виждането на екипа й за управлението на Русе ще бъдат обявени на специална кръгла маса. „Моята идея е Русе -21 век, защото някъде се намираме в края на 20-ти. Кампанията започва на 27-и по закон, така че ние на 27-и ще бъде на педали, със срещи, защото това е основният ни ресурс. Ние нямаме голям финансов ресурс, събираме малки суми от граждани, от фирми, така че основното ни бойното ни оръжие ще бъде срещите с хората“, сподели още Елеонора Николова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Май е такъв един месец, в който да идеш на плаж е още рано, а да започнеш диета е вече късно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук