Елени унищожават посевите с пшеница в Русенско

5
За проблема алармират зърнопроизводители от Североизточна България
За проблема алармират зърнопроизводители от Североизточна България Видео: NOVA

За проблема алармират зърнопроизводители от Североизточна България

Благородни елени унищожават посевите с пшеница. За това алармират зърнопроизводители от Североизточна България, предаде NOVA.

Това е пореден проблем, който се очертава на фона на растящото недоволство и готвени блокади на гранични пунктове, заради нерегламентиран внос на пшеница от Украйна.

Какъв процент от площите са унищожени от стада елени и как може до се намери баланса между опазването на зърнените култури и съхраняване популацията на елените?

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    7
    Крум
    Ловджиите са комплексирани същества с малки пишки които хващат по една пушка и трепят наред беззащитни животинки затова жените им се чукат докато са на лов
  • 13
    6
    Един човек
    Елени унищожили реколтата на бедни земеделски производители... А когато земеделците унищожиха елените никой не плака... В днешно време по-често се срещат земеделци с "Майбах", отколкото елени. Време е да им се намали популацията...
  • -2
    5
    Али Бегов
    Пускайте братята да пазят нивята, хем ще похапнат дивеч, ама после пък ще плачете, че обирали бостаните, затова кат мен - на помощи!
  • 2
    4
    Дидо
    Аз поебавам жената на един ловджия оня всяка неделя ходи по горите да трепе животни а аз я отрепвам от ебан
  • 14
    3
    Борко
    Какви елени бе те земеделците са и ловджии които ги изтрепаха навремето колко стада имаше със по стотици елени сега има в района 50 елена съсипали им нивите да еба ваща майка и ловджии
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари