Елена Гунчева: Това, което притеснява българите, е подмяната на изборите

1
"Колкото по-бързо се случат промените в България, толкова по-добре ще бъде и за държавата, и за гражданите", допълни още тя
"Колкото по-бързо се случат промените в България, толкова по-добре ще бъде и за държавата, и за гражданите", допълни още тя Видео: Евроком

"Защо ГЕРБ изместват обществения фокус от важните теми на деня?", изрази своето възмущение юристът

"Всяка една по-ранна дата на изборите за промяна е изключително удачна". Това заяви в ефира на "Делници" адвокатът и анализатор Елена Гунчева.

"Колкото по-бързо се случат промените в България, толкова по-добре ще бъде и за държавата, и за гражданите", допълни още тя.

"Защо ГЕРБ изместват обществения фокус от важните теми на деня? Това, което притеснява българите, не е Великден на католиците. Това, което притеснява българите, е подмяната на изборните резултати", изрази своите опасения юристът.

Гунчева е категорична, че ГЕРБ не е в състояние да гарантира честни и почтени избори. Анализаторът даде пример с консултациите при президента Румен Радев, където според нея е имало разумни и правилни решения, които могат да гарантират честността на вота.

"Светската и духовната власт са разделени съгласно конституцията на България. Искам да припомня на ГЕРБ, че през 2014 година изборите съвпаднаха с Курбан Байрам, както и с 24 май", завърши юристът Елена Гунчева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Още малко и мързелът официално ще се нарича пролетна умора...

Харесай Дунавмост във Фейсбук