Елате, че Милена е цялата в кръв

1
Трупът на Милена Динова, убита от годеника си Илиян Рангелов в Куртово Конаре, ще бъде предаден на близките й на 9 януари
Трупът на Милена Динова, убита от годеника си Илиян Рангелов в Куртово Конаре, ще бъде предаден на близките й на 9 януари Снимка: Dnes.bg

Трупът на Милена Динова, убита от годеника си Илиян Рангелов в Куртово Конаре, ще бъде предаден на близките й на 9 януари, научихме от "24 часа".

Тогава съдебните медици ще са готови с официалното заключение от аутопсията. Почерненото семейство възнамерява да поиска от прокуратурата разрешение за кремация на 26-годишната Милена.

"Пред близките си тя не се е оплаквала, че е подложена на тормоз от Илиян заради ревност. Казвала, че е по-буен, но започнал да се поправя. Била е безкрайно търпелива към него", твърдят роднини на Динова. Във фаталната нощ на 28 декември м.г., след като я пробол смъртоносно с един удар с нож в гърдите, Илиян се обадил по телефона на брат й в Ново село. Той обаче не вдигнал, тъй като спял, и убиецът звъннал на баща й Кръстьо.

"Елате, че Милена е в цялата в кръв", развикал се Рангелов.

В пловдивския апелативен съд, където обжалваше мярката си неотклонение, заяви, че не знае защо се е стигнало до такъв край. Магистратите го оставиха под ключ заради опасността да се укрие или да извърши ново престъпление.

В залата се разбра, че предстои да му бъде назначена комплексна съдебно-психологична и психиатрична експертиза, тъй като навръх Нова година си прерязал вените в ареста. В момента отново е там след 5 дни престой в болница.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари