Експлозии разтърсиха остров Рузвелт в Ню Йорк

0
Инцидентът вероятно е причинен от трансформатор в електропреносната мрежа, казаха от полицията
Инцидентът вероятно е причинен от трансформатор в електропреносната мрежа, казаха от полицията

Инцидентът вероятно е причинен от трансформатор в електропреносната мрежа, казаха от полицията

Противопожарната служба на Ню Йорк обяви, че ситуацията на остров Рузвелт е разрешена и районът е безопасен, след като по-рано се отзова на съобщения за експлозии в района.

"Инцидентът вероятно е причинен от трансформатор в електропреносната мрежа", казаха от полицията пред "Индипендънт", предаде БГНЕС.

По-рано противопожарната служба обяви, че причината за въпросните експлозии не може да бъде установена.

Електроразпределителна компания Con Edison се е заела с възстановяване на електрозахранването в няколко сгради, след като мястото беше обявено за безопасно.

Няма данни за пострадали. На място по-рано бяха разположени много екипи на полицията, линейки, както и хеликоптери.

Малко преди 6 ч. сутринта местно време жители на Манхатън и Куинс се обадили, за да съобщят за "малки експлозии", идващи от главната улица, южно от трамвайната линия на остров Рузвелт.

Островът се намира в Ийст Ривър в Ню Йорк, в рамките на квартал Манхатън, между остров Манхатън на запад и Лонг Айлънд на изток.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари