Екскурзията на абитуриенти се превърна в кошмар

0
Автобусът е самокатастрофирал, гумата се запалила, а те прекарали часове на пътя
Автобусът е самокатастрофирал, гумата се запалила, а те прекарали часове на пътя Видео: NOVA

Автобусът е самокатастрофирал, гумата се запалила, а те прекарали часове на пътя

В истински кошмар се превърнала дългоочакваната екскурзия до Кушадасъ на група абитуриенти от Самоков и класния им ръководител. Всичко започнало когато, по думите им, автобусът самокатастрофирал, гумата се запалила, маслото изтекло, а те прекарали часове на пътя.

Много се притесних, когато дъщеря ми ми каза, че е имало катастрофа и са чакали на пътя”, споделя майка на едно от децата, предаде NOVA.

По думите ѝ дъщеря ѝ настояла да не влиза в конфликт с фирмата поне, поне докато свърши почивката им. Те все пак стигнали до Турция, като след часове в неведение бил изпратен друг автобус.

"Впоследствие разбирам, че автобусът, който отива да ги вземе от Кушадасъ, е бил същият", споделя още майката.

По думите на абитуриентите превозното средство издавало странни звуци. На няколко пъти предната врата, която при катастрофата е била откъсната, се е отваряла на магистралата и е трябвало да спират аварийно.

В 3:30 часа през нощта те се озовават в Дупница без никакъв транспорт, тъй като фирмата отказва да ги извози обратно до Самоков.

Управителят на фирмата заяви, че автобусът е бил ремонтиран. Той обаче подчерта, че не е знаел, че абитуриентите са оставени в Дупница, а не в Самоков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари