Ексхибиционист ще се разхожда на свобода в Русе, след решение на съда

1
Ексхибиционист ще се превъзпитава с условна присъда и пробация
Ексхибиционист ще се превъзпитава с условна присъда и пробация

Ексхибиционист ще се превъзпитава с условна присъда и пробация да не преследва повече непълнолетни ученички в Русе.

Окръжният съд потвърди присъдата на Милен Б.Й. от 1 г. затвор с 4-годишен изпитателен срок и прибави към наказанието му да се разписва два пъти седмично на постоянен адрес, информира вестник "Труд".

Магистратите са категорични, че перверзникът е мастурбирал пред непълнолетни момичета с "изключителен цинизъм и дързост". Той решил да впечатли 2 ученички на централния площад в крайдунавския град, като си събул панталоните и размахал половия си член пред тях. Когато те си тръгнали, маниакът продължил да ги преследва и пак си свалил гащите край близко училище. Този път той демонстративно им показал как се самозадоволява.

Това не е първият случай на осъден ексхибиционист в крайдунавския град. 35-годишният Е.Х. излежа 10 дни в ареста за свалени гащи в магазин за хранителни стоки. Пияният воден спасител влязъл глава в бакалията и поискал закуска, но отказал да я плати.

После хвърлил подадената милинка и си свалил панталона, размахвайки мъжки прелести пред клиенти и 13-годишната дъщеря на магазинерката. Неин колега прекратил скандала, като размахал дървена бухалка и избутал пияницата навън.

Източник: Вестник Труд
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари