Екшън в бургаската болница с избягал пациент

0
Мъжът започнал да буйства, скъсал системите, от която шурнала кръв и хукнал по коридора на болницата
Мъжът започнал да буйства, скъсал системите, от която шурнала кръв и хукнал по коридора на болницата Снимка: БГНЕС

Пациент с дихателна недостатъчност е избягал от отделението по реанимация на УМБАЛ Бургас, скачайки от 3-я етаж

Това съобщи за 24 часа говорителят на полицията Цветелина Рандева. 34-годишният Красимир П. от Поморие се приземил върху тавана на линейка и побягнал. В момента мъжът се издирва, като според разследващи той не е далеч от района на болницата. Странният инцидент е станал преди двайсетина минути, потвърдиха и от болницата.

Мургавият пациент бил настанен в самостоятелна стая заради опасния симптом дихателна недостатъчност. Внезапно този следобед той започнал да буйства, скъсал системите, от която шурнала кръв и хукнал по коридора. Там за малко не съборил санитарка, която се опитала да го спре. Стигнал до прозорец в отделението и се метнал от него. В крайна сметка се приземил върху покрив на линейка.

Все още се уточнява дали пациентът от Поморие е бил тестван за коронавирус, тъй като не бил здравно осигурен. Според източници на вестника Красимир не бил изследван при настаняването му в отделението по реанимация. По данни на полицията обаче му бил направен бръз тест. Отново според неофициална информация мургавият помориец бил болен от туберколоза.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари