Екопатрули засадиха цветя пред ПГДВА „Йосиф Вондрак“

5

Русенските ученици участваха в разнообразни инициативи за Седмицата на водата

Седмицата на водата в ПГДВА „Йосиф Вондрак“ беше отбелязана с поредица от събития, емоции и грижа за опазване на безценния дар от природата. Учениците изработиха тематична украса от рециклирана пластмаса и подготвиха изложба от рисунки, постери, макети, съобщават от русенското училище.

В часа на класа за Световния ден на водата се проведе тематична викторина за опазване на водата като най-ценното богатство на Планетата. Екопатрули засадиха цветя и подготвиха арт инсталация пред гимназията, която привлече вниманието на всички с ярките си цветове и украсата от естествени цветя. Постер „Какво може да направи всеки от нас?“ с информационна цел събра идеите значението на водата, съвременните проблеми и решаването им.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 18
    2
    родител
    Столарското училище много взе да се саморекламира напоследък. Някакви незначителни нещица ни се представят за кой знае какво голямо събитие. Като гледам, това се деветокласници, защото след десети клас спират да ходят в това училище.
  • 1
    1
    mischi
    Прекрасни деца! Прекрасна инициатива! В моя град има подобна имициатива от общината: всеки, който желае, може да направи градинка в едно от зелените островчета край дърветата по улиците и да се грижи за него! така улиците стават по-приветливи, а общината има по-малко работа. Преди две години ходих в малката обшина и го казах на директорката на русенското озеленяване, но тя очевидно не ме е разбрала.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари