Еконт търси украинци за работа

1
Хората от Украйна ще получат подкрепата на Еконт. Те имат възможност за работа и развитие на различни позиции в компанията
Хората от Украйна ще получат подкрепата на Еконт. Те имат възможност за работа и развитие на различни позиции в компанията

Хората от Украйна ще получат подкрепата на Еконт. Те имат възможност за работа и развитие на различни позиции в компанията

Също така брандът дарява общо 100 000 лева на организациите: България за Украйна, Три жени, За доброто и Отворени врати.

Чрез финансовото дарение украинските граждани ще могат да си осигурят дом, медицински грижи, евакуация от Украйна, транспорт и настаняване в България, съдействие по правни, финансови и други въпроси.

Брандът вярва, че човек е създаден, за да живее, твори и гради и че всеки има право да се чувства пълноценен. Затова Еконт дава възможност на украинските граждани да продължат да се развиват, като се присъединят към Общността на Еконт.

Могат да кандидатстват по следните канали: сайта на Еконт – подходящите позиции са обявени на английски език; през платформата Job Tiger; през платформата People to People; през платформата Bulgaria for Ukraine; като се регистрират в Бюро по труда в града, в който се намират, и поискат да бъдат насочени към позиции в Еконт.

Необходимо е само чужденците да се регистрират в регистрационната служба за временна закрила и ще получат незабавно регистрационна карта. Тя им позволява да влязат на пазара на труда като български граждани.

Всички от Общността на Еконт са убедени, че заедно могат да съдействат на хората от Украйна да се чувстват сигурни и пълноценни. Брандът вярва, че когато едно общество е развито, то има отговорността да споделя добрия пример с другите и да ги подкрепя в нужда. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    Бърза сметка
    Тричленно семейство. Наем жилище - 400 лева /говорим за коптор/. Топла вода и отопление - 200 лева средномесечно /къпем се само в неделя, през седмицата понамирисваме, а зимата се завиваме с ел.одеала/. Храна - 400 лева месечно /дебнем промоции за вмирисано месо/. Транспорт - 200 лева /при условие, че имаме собствен автомобил на пропан/. Дрехи и обувки - 150 лева месечно /около контейнерите се намират и годни/. Телефон, интернет, ТВ - 50 лева за тримата. До момента стигнахме 1400 лева НЕТО заплата. И познай ако се случи посещение при зъболекар какво ще стане! Събев, какви заплати даваш ти бе пич? За книга, театър, кино, раница на детето, ролер, козметика на жената и т.н. изобщо не говоря.
  • 3
    4
    Мунчо
    Съби, твоята работа няма да стане.
  • 7
    3
    Анти-ЕС
    Според мен Украинските граждани без необходимото ниво на владеене на Български език, както и акредитиране на образованието и квалификациите им от Български институции не би следвало да бъдат допускани до “пазара на труда като български граждани”. Още повече, че в България има много безработни и т.н. Политиката която България и ЕС води относно бежанците е некомпетентна, дискриминационна и расистка.
  • 12
    2
    Хайде, хайде
    Моля уважително да ме информирате колко украински граждани са останали на работа в Еконт след като са получили първата си заплата.
  • 10
    1
    русенец
    "Чрез финансовото дарение украинските граждани ще могат да си осигурят дом, медицински грижи, евакуация от Украйна, транспорт и настаняване в България, съдействие по правни, финансови и други въпроси." Бре! Че то и циганите не разполагат с такива привилегии! Прочие, а какво ще стане с "високоплатените" служители на проспериращата Еконт? :)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари