Екоинспектори от Община Русе са издали предписания за премахване на близо 400 стари автомобила

6
За 48 собственици все още тече 14-дневен срок, в който се очаква реакция
За 48 собственици все още тече 14-дневен срок, в който се очаква реакция

За 48 собственици все още тече 14-дневен срок, в който се очаква реакция

Инспекторите от отдел „Екология“ на Община Русе са издали през миналата година 395 предписания на собствениците на излезли от употреба моторни превозни средства (ИУМПС), престояващи на паркинги, тротоари и други терени държавни или общинска собственост.

9 комисии са организирани през годината на територията не само на Русе, но и в гр. Мартен и с. Николово. За 48 собственици все още тече 14-дневен срок, в който се очаква реакция.

Спрямо високия брой изоставени автомобили в Русе сравнително малка част (57 бр.) от возилата не биват преместени и се репатрират от фирма „Мегапартс“ до площадка за съхранение и разкомплектоване на ИУМПС.

Община Русе призовава гражданите да подават сигнали за стари автомобили без видими следи от употреба и с незаверен знак за технически преглед на имейл: [email protected], за да бъдат освободени улиците, паркингите, тротоарите и тревните площи в Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Неанонимен
    Общината ги призовавала.. ха- ха и да подавате, и да не подавате, все някой на някого е някой в това село и дори и да подадете сигнал, нищо няма да се промени!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари