Русенски жандармеристи пазиха реда през нощта в Силистренско

0
Причината е сбиване между две групи в силистренско заведение
Причината е сбиване между две групи в силистренско заведение Снимка: БГНЕС

Причината е сбиване между две групи в силистренско заведение

Двама души са задържани за грубо нарушаване на обществения ред, отличаващо се с изключителен цинизъм и дързост, съобщават от Областната дирекция на МВР - Силистра.

В неделния ден около 17:00 часа в питейно заведение в центъра на дунавския град две групи се спречкват, при което на 27-годишен мъж е сцепена веждата. Напрежението ескалирало и по-късно се стигнало до по-сериозен сблъсък между двете групи, към които се присъединили още участници. С автомобили част от едната група се отправила към Центъра за спешна помощ, където били откарани двама пострадали, а след това - пред сградата на полицията.

След намесата на органите на реда ситуацията била овладяна и конфликтът потушен. Като превантивна мярка през нощта екипи на жандармерията в Русе са извършвали обход на териториите на Силистра и село Калипетрово, за да пазят обществения ред, като нарушения не са регистрирани.

При произшествието са били нанесени леки телесни повреди на двама души - на 27 г. и на 48 г, а други двама са задържани в ареста до 24 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    А де
    Не ми е ясно само защо се харчат маса и пари от бюджета за представители на местната фауна, които с нищо не спомагат за неговото запълване. Щом искат да се трепят, ми оставете ги да се изтрепят. После само им събирайте останките. Поне ще понамалеят малко. И ще изпадне сериозно перо от разходната част на бюджета, респективно на нашите данъци.
  • 12
    1
    гого
    Едно време при бай Тошо,мангал в заведение няма да видиш, а ако станеше нещо такова ги спукваха от уважение в районното.Но сега с големи евроатлантически ценности
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари