ЕК: Граничните проверки между България и Румъния на река Дунав остават и след 31 март

0
Речните граници между страните-членки се разглеждат като сухоземни
Речните граници между страните-членки се разглеждат като сухоземни Снимка: БГНЕС

Речните граници между страните-членки се разглеждат като сухоземни

Граничните проверки между България и Румъния на река Дунав ще останат след приемането на двете страни в Шенген по въздух и вода на 31 март, съобщи за БНР източник от Европейската комисия.

Той е пояснил, че речните граници между страните-членки се разглеждат като сухоземни, а по тях все още остава граничният контрол за България и Румъния.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 15
    1
    Балканеца
    Еврогейската комисия разпорежда като колониалния господар, а местните и подлоги са и толкова верни, че вече са изпълнили и това разпореждане и други, все още непоискани.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари