Ейми търси нова жена на мъжа си

0
Умираща писателка иска да намери нова съпруга за мъжа си, за да не остане сам
Умираща писателка иска да намери нова съпруга за мъжа си, за да не остане сам

"26 години бях омъжена за най-невероятния мъж и искам това да продължи поне още 26 години", това пише преди две години американската писателка Ейми Розентал в петъчната си колонка за The New York Times.

Съдбата обаче решава друго. Откриват й рак. Сега Ейми е посветена на каузата да намери нова съпруга за мъжа си, с която той да живее, когато тя умре. За да не остане сам, пише Блиц.
 
"Искате ли да чуете един тъп виц? Съпруг отива с жена си на 5 септември 2015 година късно вечер в Спешното отделение. Няколко часа по-късно след тестове, лекарите казват, че тази странна болка, която жената усеща ниско вдясно не е възпален апандисит, а рак на яйчника", пише Ейми Розентал, която е авторка на десетки детски книжки и е много популярна в Америка.
 
Ейми стига далеч в усърдието си да намери жена за мъжа си. Прави му профили в няколко сайтове за запознанства и разказва кои са най-добрите черти на характера му.
 
"Това е мъж, в който лесно ще се влюбите. С мен това се случи за един ден. Ако случайно ви се стори като принц, а връзката с него - като приказка, няма да сте далеч от истината", допълва Ейми.
 
"Казах ли ви, че той е така неустоим и привлекателен? Ще ми липсва лицето му, когато няма да ме има на този свят", признава Ейми и разкрива, че й остават едва няколко дни живот, защото ракът й е в последна фаза.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари