Едно семейство осинови момиченце, което намериха в кашон!

7
Девет години след осиновяването всички били изумени
Девет години след осиновяването всички били изумени

Историите за родителите, които по някаква причина решават да напуснат своите деца винаги са сърцераздирателни, а за детето е много травмиращо.

Въпреки това, се случва тези деца да са успели да изградят хубав и щастлив живот и такива истории могат да бъдат много емоционални и трогателни, пише Блиц.

Макензи Уокър е едно от тези бебета, които са успели да оцелеят в този труден старт.

Когато е само месец, Макензи се намира в картонена кутия, оставена на гара в Китай.

За щастие, намерена е навреме и отнесена в сиропиталище. Там прекарала година, а през 2003 година е била осиновена от едно семейство в Тексас. 

Нейното ново семейство, още докато Макензи е малка разбра, че дъщеря им има невероятен талант за музика. Само се научила да говори, и помнела текстовете на песните наизуст, пеела ги отначало до край. Оценили таланта й, когато става на 5 години, я завели на уроци по пеене. 

Девет години след осиновяването, през 2012 година, Макензи изпитала невероятен момент, с който всички се изумили. Тя пяла химна за Бейзболната лига, където я забелязал Марк Кармен.

Кармен е успешен продуцент и предложил на младата Макензи, която тогава била само на 10 години споразумение, да запише албум. 

Нейните родители са много горди от нея, а макар и толкова малка, не забравила децата от дома, така че тя непрекъснато им помага.

Вижте видео кадри и същевременно ще видите и безкрайната любов на това щастливо семейство, където родителите едва въздържат сълзите докато говорят за детето и неговите успехи и дела:
 

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари