Една традиция се завръща на Текето – отваря обновен комплекс „Овчарска лъка”

1

Що е то родопско чеверме? А спомняте ли си вкуса на истинските български ястия? Може ли да живеем до Дунава без да опитаме разнообразните рибни специалитети?

Всичко това предлага обновеният и обичан от малки и големи ресторант „Овчарска лъка“! Комплексът е разположен в невероятната местност Текето, като освен ресторант има обособени пица кът и две уникални зони за детски забавления. Екипът е помислил за удобството на всички гости, които на фона на приятна музика, могат да разпуснат и да усетят атмосферата на вековната липова гора, с изглед към езерото. В горещите летни вечери, които вече започнаха, удоволствието е осигурено, както за лека вечеря, така и за организирани групи и детски празненства.

Таксиметрови превозвачи ще предлагат преференциални цени за транспорт в двете посоки и едно допълнително удобство на шофьорите „drink and drive”. Сигурни сме, че само в „Овчарска лъка“ можете да си отдъхнете от напрегнатото ежедневие и да се заредите с положителни емоции! Ако не вярвате – елате и се убедете!

Всички подробности ще може да следите на FB страницата на комплекса: Овчарска лъка - Текето Русе

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари