Една от големите глупости, правени някога във Фейсбук

0

Една австралийка научи по трудния начин, че не е много умно да публикуваш печелившия си билет в социалните медии.

Жена на име Шантел от Пърт, Австралия, се зарадвала толкова много, че спечелила от конните надбягвания за Купата на Мелбърн, че споделила въодушевлението си във Facebook, информира радио Triple M.

Австралийката си направила селфи с широка усмивка и печелившия билет, за да отпразнува спечелените 825 долара от кон на име Prince Of Penzance, за който коефициентът бил 101 към 1. За нейно съжалениеq на снимката се виждал и баркода от печелившия билет.

За още по-голямо съжаление един от приятелите й във Facebook се оказва, че не й е съвсем приятел в реалния живот, защото използвал баркода и взел вместо нея печалбата й.

“На отрепката, която очевидно е сред приятелите ми във Facebook и е използвала снимката, за да ми вземе печалбата – ти си огромен боклук. Развали ми деня”, пише Шантел в пост в социалната мрежа.

От Triple M споделят снимката й и са говорили с Шантел, която заявява в ефир, че от полицията са проследили откъде са взети парите и са убедени, че ще заловят измамника.

Предстои да се види дали Шантел ще плати цялата цена за своята глупост. Засега от Triple M са покрили цената на билета й.

Източник: Profit.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари