Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Един субект дошъл явно от гората, мислещ си че всичко му е позволено

0
Тази приказна гледка е под моята тераса и ми се налага да я гледам всеки ден
Тази приказна гледка е под моята тераса и ми се налага да я гледам всеки ден Снимка: Си Мо

Какво можем да направим, ако някой дойде и започне да си ремонтира автомобила зад блока?

Тази приказна гледка е под моята тераса и ми се налага да я гледам всеки ден. Това е място, където всеки човек от блока.

Може да си паркира колата, има място за минимум 2 коли. Един субект дошъл явно от гората, мислещ си че всичко му е позволено, той не е собственик на апартамент в блока, преди повече от 5 месеца решава да си разглоби колата на това място, като запушва други 2 коли да паркират там (те не са в ежедневно движение). След като те са запушени, те са принудени да спират на улицата и да заемат в продължение на повече от 5 месеца място за паркиране зад съда, където всички ние знаем, че през делничен ден, а и когато е хубаво времето трудно се намира място за паркиране.

Оставяме на страни отнетите места за паркиране на други русенци. Градинката пред моя блок се опитвам да я поддържам в що годе читав вид, все пак сме на центъра на града и все пак сме европейски град, нужно е сами да се грижим за местата в които и около които живеем, но в един моменти идва един горски субект и с извинение се изсира върху моя труд. Гледката на разхвърляни части, на автоморга, автосервиз, дразни както хората в моя блок, така и хората в съседния блок. Този горски субект, ако можеше да вирее сред други хора, би могъл да помисли малко и да откара максимално зад блока колата си, където няма да пречи на никой, няма да се вижда от други хора мизерията, която създава, всеки в един момент му се налага някаква не толкова лицеприятна нужда за да изкара някой лев, но трябва поне малко да се съобразява, нали така.

Колкото и пъти да се опитвам да говоря с него, казва че ще я махне след няколко дни, така в продължение на 5 месеца, други хора от блока също се опитват да говорят с него резултата е на лице, никакъв.

Ще съм благодарен за съвет, как мога да принудя един човек, който от дума и това че трябва да се съобразява със съседите си, не разбира.

Автор: Си Мо
(Автор: Си Мо - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари