Джони Джоели ще гостува на „Грийн рок фест“ в Русе

1
Фестивалът отправя „Зелено рок предизвикателство“
Фестивалът отправя „Зелено рок предизвикателство“ Снимка: Johnny Gioeli / Facebook

Фестивалът отправя „Зелено рок предизвикателство“

Световната рок звезда Джони Джоели ще бъде специалният гост на тазгодишното издание на „Грийн рок фест“ в Русе, което ще се проведе на 9 и 10 септември.

Американският музикант, вокалист на „Axel Rudi Pell“ и „Hardline“, вече е подписал договор със сдружение „Грийн рок фест“ за участието си в 15-ото издание на фестивала. Концертът на Джони Джоели ще бъде в първия ден – на 9 септември.

Фестивалът отправя и „Зелено рок предизвикателство“ – подкрепа на млади музиканти до 26 години да свирят и пеят с опитна рок група. Бандите, които ще подадат ръка на младите, са Hammer Dance и Попокатепетъл. Те ще изберат по трима участници за изява заедно с тях на сцената на фестивала. Срокът за изпращане на заявки е 10 август

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари