Джо Байдън: Утре може да умра внезапно

3
Президентът на САЩ отбеляза, че избирателите имат право да се тревожат за здравето му
Президентът на САЩ отбеляза, че избирателите имат право да се тревожат за здравето му Снимка: Getty Images

Президентът на САЩ отбеляза, че избирателите имат право да се тревожат за здравето му

 Джо Байдън призна, че "може да умре внезапно утре", пише The ​​Daily Telegraph.

"Мога да се разболея, мога внезапно да умра утре“, заяви американският лидер в интервю за MSNBC.

Ръководителят на Белия дом също отбеляза, че избирателите имат право да се тревожат за здравето му.

"Но най-добрият начин да прецените е да ме наблюдавате. Ставам ли по-бавен? Имам ли същото темпо?“, добави Байдън.

Президентът на САЩ също подчерта, че ако гласоподавателите имат съмнения относно неговите физически и умствени способности, те трябва да подкрепят друг кандидат.

"Точно сега – ще чукна на дърво, за да не се прокълна – здрав съм“, каза той. "Все още функционирам добре физически и, знаете, също и психически.“

Той добави, че възнамерява да се кандидатира отново за президентския пост, но все още не е взето официално решение. В същото време ръководителят на Белия дом изглежда избягва въпросите дали съпругата му Джил иска той да отиде на втори мандат.

Както отбелязва The Daily Telegraph, Байдън се очаква да се кандидатира отново на президентските избори през 2024 г. Той вече стана най-възрастният човек, който някога е заемал поста и ще бъде на 86 години в края на втория си мандат, се подчертава в статията.

Критиците от Републиканската партия обръщат голямо внимание на гафовете при изявите на Байдън, като изтъкват, че на държавния глава му липсват умствените способности, за да изкара още един мандат като президент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    3
    А дано!
    Дай, Боже! Да се връща Тръмп, че измежду хаховците беше най-разумен!
  • 10
    2
    ...
    ако гемеотата отново гласуват за този ретард, ще ги обявя за най-нещастната и слабоумна нация, изкуствено напомпана с обезценени пари.
  • 7
    1
    daskal
    Дементният джо бидон утре може пак да се здрависа с несъществуващ човек край него! Яко е да гледаме агресора сащ да се излага до такава степен! Скоро сащ го чака тотална разруха, разцепление и залез, но още агресорът сащ не го знае, което е най-сладкото. :}
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари