Джо Байдън: Няма консенсус кой да поеме поста на генерален секретар на НАТО

0
Урсула фон дер Лайен отрече да има намерения да се кандидатира
Урсула фон дер Лайен отрече да има намерения да се кандидатира Видео: NOVA

Урсула фон дер Лайен отрече да има намерения да се кандидатира

Американският президент Джо Байдън заяви, че все още няма консенсус за това кой да поеме поста на генерален секретар на НАТО. Това стана малко, след като Урсула фон дер Лайен, която беше спрягана за сериозен претендент, отрече да има намерения да се кандидатира за поста. От друга страна, различни авторитетни издания съобщиха, че Великобритания има сериозен кандидат, предава NOVA.

По време на съвместна конференция с британския премиер Риши Сунак Байдън заяви, че все още няма яснота относно кой може да поеме поста, но той трябва да бъде високо квалифициран.

Мандатът на сегашния генерален секретар Йенс Столтенберг изтича през септември и той многократно съобщи, че няма намерение да се задържи на този пост по-дълго от това.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Ха ха
    Сигурно са се изчерпали внуците на нацисти, сериозен проблем.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари