Джиджи Хадид се извини на Мелания Тръмп

0
Освен че имитира европейския й акцент, манекенката също така изказа мнение за това, че Мелания е копирала реч на Мишел Обама
Освен че имитира европейския й акцент, манекенката също така изказа мнение за това, че Мелания е копирала реч на Мишел Обама Видео: AMA

Манекенката Джиджи Хадид се извини публично на Мелания Тръмп за ироничното й имитиране по време на церемонията на американските музикални награди.

"Извинявам се на всички, които съм обидила и искам само най-добрата за нашата страна", написа тя в официалния си профил в социалната мрежа Туитър снощи, предаде Би Би Си, цитирана от "24 часа".

Мелания е на път да стане първа дама през януари, когато съпругът й Доналд Тръмп заеме американското председателство.

Джиджи имитира европейския й акцент, също така изказа мнение за това, че Мелания е копирала реч на Мишел Обама.

“Аз отстраних и промених всичко в сценария, за което усетих, че е твърде груба шега, и дали сте успели или не да го видите, всичко беше направено с чувство за хумор и без лоши чувства", пише Джиджи.

"Аз също съм била централна фигура в пародия по национална телевизия, която се пошегува с мои действия и това беше отново с чувство за хумор. Вярвам, че Мелания разбира шоу-бизнеса и начина, по който предавания са написани и протичат."

Нейният партньор водещ, Джей Фароа отправи призив към публиката “Оставете Джиджи на мира“ и сподели посланието като израз на подкрепа в профила си в социалната мрежа Инстаграм.

„През последните 8 години Мишел Обама беше жертва на прекомерни клевети.“

Реакциите от страна на публиката за имитацията на Джиджи за Мелания в нощта на наградите бяха смесени.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари