Джеймс Камерън: Зрителите на филма „Аватар-2” ще го гледат „с отворена уста”

1
Дългоочакваната премиера на филма „Аватар-2” ще се състои на 26 декември 2016 г
Дългоочакваната премиера на филма „Аватар-2” ще се състои на 26 декември 2016 г

Режисьорът Джеймс Камерън заяви, че зрителите на филма „Аватар-2” ще го гледат „с отворена уста”. Това разказа режисьорът в интервю за списание Empire. По думите му в проекта участват актьорите Сигърни Уивър, Сам Уортингтън, Стивън Ланг и Зоуи Салдана.

„Мога да ви кажа едно – това ще бъде зашеметяващ филм!” отбеляза Камерън. Освен това режисьорът отбеляза с нескрита гордост, че зрителите ще гледат „Аватар” с „широко отворена уста”.

Дългоочакваната премиера на кинолената ще се състои на 26 декември 2016 г.

На въпроса дали смята да снима филма във формат 60 кадъра в секунда, Камерън отбеляза, че в дадения случай ще предпочете 48 кадъра. „Напълно ме устройва”, добави той.

Камерън разказа също така, че над сценария на следващите три филма от поредицата се трудят Рик Джафа, Аманда Силвър, Шейн Салерно и Джош Фрийдман. „Работихме седем месеца и обрисувахме всяка сцена на филма, като аз до последно не им съобщих, кой над коя лента ще работи, - сподели той”.

По-рано Камерън съобщи, че ще „покаже нов вид пандорски хищници, ще прибави допълнителни моменти към любовните сцени на главните герои, както и емоционална сцена със смъртта на вожда на народа Нави”.

Аватар” е признат за най-касовия филм в историята. Приходите от прожекциите в кината по света превишиха 2,8 млрд. долара. Самият филм, както и създателите му са номинирани за „Оскар” в девет категории и спечелиха три от наградите на Американската академия за филмово изкуство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари