Джейхан Ибрямов: Записът показва същността на управленската коалиция

2
По думите на депутата във видеото не се чува колегите му от ДБ да говорят за политика
По думите на депутата във видеото не се чува колегите му от ДБ да говорят за политика Видео: NOVA

След записа, който показва разговор между депутатите от ПГ на „Демократична България”, изтекъл случайно в петък, коментар дойде и от ДПС.

Според Джейхан Ибрямов не е толкова важно за какво са говорили в записа от зала „Запад”, а това, за което не са. По думите на депутата във видеото не се чува колегите му от „Демократична България” да говорят за политика.

„Там чуваме как едни хора трябва да бъдат настанени на топла държавна позиция, кой да хване бухалката, а не това, което се случва в държавата. Не говорим за инфлацията, не говорим за социалните неравенства, които се ширят и може да предизвикат взрив. Не говорим, че след няколко месеца идва и зимата и ще има проблеми с газа, най-вероятно и с горивата и електроенергията”, отбеляза народният представител от ДПС, предава NOVA.

Разговорът показва същността на управленската коалиция, каза Ибрямов и допълни, че участниците в коалицията нямат идеологически различия, защото нямат идеология. Той припомни, че ДПС призоваха българския държавен глава да обяви дата за предсрочни избори.

Джейхан Ибрямов коментира и избора на нов председател на Антикорупционната комисия. „Преди да бъде антикорупционният закон, приемаме правила за избор на председател на КПКОНПИ. Тези правила се правят за един определен човек, който е с комунистическо минало”, подчерта депутатът от ДПС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2
    Върви
    В Турция търсят къдърни за техния парламент върви там .
  • 1
    1
    ристю ифаноф е позор, време му...
    ристю ифаноф е позор, време му е за затвор!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари