Дядо Коледа с трактор раздава подаръци в Русенско

17
220 деца от село Сандрово днес получиха коледни подаръци по необичаен начин
220 деца от село Сандрово днес получиха коледни подаръци по необичаен начин Снимка: БНТ

220 деца от село Сандрово днес получиха коледни подаръци по необичаен начин

По различен начин - не с шейна и елени - а с трактор, Дядо Коледа идва в русенското село Сандрово. Красиво украсената със светлини машина днес обикаля селото, за да зарадва децата. А те с нетърпение очакваха белобрадия старец, защото подаръците са хубаво нещо, особено ако си слушал, предава БНТ.

В русенското село Сандрово от години има традиция на Рождество Христово Дядо Коледа да раздава подаръци на децата. От 2 години обаче изненадите за най-малките жители на селото пристигат със светещ трактор, който е една от атракциите в празничната украса.

"Минаваме с трактора от къща на къща и разнасяме подаръците. Това го правим с цел да радваме малки и големи. И да могат хората по-истински да усетят самия празник", каза Георги Пенков - кмет на с. Сандрово.

Децата, както и техните родители, бяха много щастливи, че виждат Дядо Коледа и Снежанка. И че могат да се снимат с тях.

"Дядо Коледа ми донесе голям подарък, защото много съм слушала", коментира Преслава Стилянова.

Самият Дядо Коледа също беше доволен, че носи радост и усмивки.

"Един от най-хубавите празници през цялата година – Рождество Христово. Да запомнят всичко това дълбоко в сърцето си, да бъдат все така доволни, все така щастливи", каза добрият старец.

220 деца от село Сандрово днес получиха подаръци. А всички, които обичат блясъка на празника, могат да се снимат на фона на празничната украса в центъра на селото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    5
    Svilen
    Едно и също.
  • 3
    4
    Мдааа
    Абе друго си е да цапардосаш нещо чуждо, извън семейството. То и миризмата е различна, и формата, да не говорим за дълбочината и широчината. А храсталакът е като бонус.
  • 7
    3
    Дааа
    Това е да си кмет,трябва да си сред хората,не да помолиш из кметството и да се чудиш какво да цапардосаш
  • 6
    2
    Абе
    Този Дядо Коледа с трактора да не е Ицето от Павликени, че той е спец и висш кадър по управление на трактори и по тракторни науки за оране на наклонени терени. Сега се е специализирал в ролята на белобрадия старец, който раздава подаръци.
  • 15
    1
    Щастлива булка
    Бенчо, чети бе Амсалак. Стига си пръскал семе само. Подаръци искат децата. Евала на кметът на Сандрово.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари