Дядо Коледа помага на закъсали шофьори

0
Белобрадият самарянин е забелязан около столичния КАТ
Белобрадият самарянин е забелязан около столичния КАТ Видео: NOVA

Дядо Коледа - спасител по улиците на София.

Белобрадият самарянин е забелязан около столичния КАТ, където често помагал на шофьорите да се справят с големите опашки. 

Симеон Колев прави впечатление навсякъде -  по пътища, светофари, кафенета. Работи и като "Пътна Помощ", но се занимава  предимно с извозване на нерегистрирани автомобили към КАТ. „Когато ме видят хората в този вид и отида да им помагам за закъсал автомобил. Въпреки че им се е случило нещо негативно, много позитивно гледат на външният ми вид и започват някакви шеги от рода на „Дядо Коледа дойде да ми помогне””, споделя Симеон пред NOVA.

В един фризьорски салон, където работи жена ми, решиха на майтап да ми боядисат брадата и аз се съгласих и ми я боядисаха и ми стана интересно, започнах вече 3 година да си пускам брада”, каза още той.

Твърди обаче, че не всички гледа на него с усмивка. Изнервените шофьори по пътищата са повече и въпреки желанието на Симеон Колев да  разведри обстановката в празничните дни, те  надуват нервно клаксоните. „Искам да кажа на хората да се радват повече на живота, в трафика да бъдат по-търпеливи, всеки бърза за някъде, всеки се бута от тука от там. Но трябва да работим с малко повече усмивка с позитивизъм и да се забавляваме повече."

За Симеон Коледа е най-ценният празник през годината. Според него, всеки един човек трябва да запази коледния дух в себе си , а  един проблем го мъчи много. „Наблюдавам все повече деца не Вярват в Дядо Коледа, а това не е добре”, споделя още Симеон.

Сега  Дядо Коледа тръгва отново из софийските улици, за да  носи коледното настроение  и да помага на закъсалите шофьори.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари