Двойка сключи брак на петък-13-ти. Следващата сутрин се превърна в кошмар!

2

Съкрушен младоженец се събуди след първата си брачна нощ, само за да намери своята любима да лежи мъртва до него часове, след като двамата си казали „да”.

Двойката минала под венчилото на нещастния петък 13 миналата седмица. Въпреки фаталната дата, 34-годишният Кристоф Михайловски въобще и не подозирал, че най-специалният му ден в живота ще се превърне в „перфектното сбогом” с любимата му жена.

38-годишната Мариола сключила брак с Кристоф по време на малка церемония в британския град Ричмънд пред погледите на двете им деца, пише в. "Метро", цитиран от БЛИЦ. 

На следващата сутрин, смятайки, че жена му още спи, Кристоф нахранил едногодишната им дъщеря Вероника. В един момент обаче той забелязал, че жена му не диша. Той веднага повикал линейка и започнал да ѝ оказва първа помощ. Усилията му обаче се оказали напразни.

Пристигналите лекари му казали, че жена му е била мъртва от часове в резултат на епилептичен пристъп.

Кристоф, който е родом от Полша, сподели, че сватбата им е било „най-хубавото, нещо, което им се е случило.” „Тя беше много мила. Когато бях притеснен за бъдещето, тя винаги ми казваше да не се напрягам много и да живея за момента. Още не мога да приема, че нея наистина вече я няма”, казва още той.

Двойката била заедно от шест години. Кристоф също разказа, че Мариола е страдала от епилепсия от 20 години и получавала по 3-4 пристъпа на месец.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари