Движението на влаковете през гара Илиянци е възстановено

0
Предвид зимната обстановка и обилния снеговалеж в Западните области на страната движението на влаковете се осъществява без сериозни закъснения
Предвид зимната обстановка и обилния снеговалеж в Западните области на страната движението на влаковете се осъществява без сериозни закъснения Снимка: Димитър Кьосемарлиев / Дневник

Движението на влаковете, които преминават през гара Илиянци, се осъществява без затруднения, съобщиха от БДЖ

 Поради сблъскване на два товарни влака на частен железопътен превозвач тази нощ, беше отменен крайградският пътнически влак номер 20270 от Лакатник за София. Пътниците за този влак са превозени със следващата композиция по това направление. По същата причина пътнически влак номер 20111 от София за Враца е заминал с 24 минути закъснение от Централна гара София, предава БТА.

Движението на всички останали влакове в участъка не е засегнато и се осъществява нормално.

Предвид зимната обстановка и обилния снеговалеж в Западните области на страната движението на влаковете се осъществява без сериозни закъснения и към този момент няма участъци с прекъснато движение на влаковете, предизвикано от усложнената метеорологична обстановка.

От 08:45 ч е прекъснато движението на влаковете в участъка между гарите Горна Оряховица и Янтра поради инцидент с ударен лек автомобил при неправомерно преминаване на прелез с редовно задействана прелезна сигнализация. До приключване на следствените действия и възстановяване на движението за пътниците от засегнатите влакове ще бъде осигурен превоз с автобуси по направлението между Горна Оряховица и Русе.

Клиентите на БДЖ могат да се информират за движението на влаковете в реално време чрез функцията Радар на официалната страница на дружеството (www.bdz.bg), от служителите на билетните каси и гишетата "Информация", както и на националния информационен телефон 02/931 11 11.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари