Две жени са загинали при пожари в Плевенско

0
Намерените трупове при пожарите са закарани за аутопсия в Плевен
Намерените трупове при пожарите са закарани за аутопсия в Плевен Снимка: Архив

Две жени са загинали при пожари в Плевенско през изминалите празнични дни, съобщиха от Областната дирекция на МВР /ОДМВР/ в Плевен.

Осемдесет и петгодишна жена е починала при пожар в Долна Митрополия при вдишване на газ, дим и токсични пари в дома си. Дежурната оперативна група е открила тялото при огледа на къщата. Предполагаемата причина за инцидента е небрежност при боравене с открит огън - задимяването в стаята е следствие на запалена хавлиена кърпа.

При пожар в къща в град Левски вчера пожарникарите са открили обгорял труп на 53-годишната обитателка на дома. Причините за инцидента са в процес на установяване. Не са установени следи от насилие върху трупа. Окръжната прокуратура в Плевен е образувала досъдебно производство за разследване на случая.

Намерените трупове при пожарите са закарани за аутопсия в Плевен.

Пожар в къща е горял и в град Пордим - няма пострадали. Предполагаема причина за произшествието е небрежност при боравене с открит огън.

Вчера огнеборци от Кнежа са потърсени за съдействие при инцидент с газова бутилка в обитаема сграда в село Лазарово, посочват от ОДМВР в Плевен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари