Две жени ограбиха пенсионерка, примамили я с обещания за безплатна храна

0
Издирват се двама мъже, които им помогнали
Издирват се двама мъже, които им помогнали

Издирват се двама мъже, които им помогнали

Софийската районна прокуратура обвини две жени за грабеж над 77-годишна жена, съобщиха от прокуратурата. Случаят е от 16 февруари, когато в ж.к. "Дружба" обвиняемите, заедно с двама мъже, които все още не са установени, отнели чанта с 1300 лева в нея от пенсионерка, като използвали сила за това.

Двете жени - на 36 и на 39 г., придумали възрастната дама да отидат заедно за „безплатна храна“, тя им се доверила и тръгнала с тях. В един момент се появили двама неустановени до момента мъже, които се приближили до тях. Единият заедно с двете обвиняеми хванали и държали 77-годишната жена, а другият мъж дръпнал със сила чантата на пенсионерката.

Едната от обвиняемите е извършила престъплението в изпитателен срок на предходно осъждане. Прокуратурата е внесла искане в съда за постоянното задържане на двете жени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    А глупавите старци?
    Пенсионерката държи хиляди у себе си, но се лакоми за безплатна храна! Вчера вървя репортаж за други дърти балами, дето се връзват на въдици за безплатни подаръци и имат да дават по 5-6000 за боклуци, като не гледат какво подписват. Типично по български - шамар да е, на аванта да е, а на стари години стават още по-алчни.
  • 6
    1
    да
    Циганите трябва да се забранят със закон.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари