Две катастрофи станаха за минути на пътя Велико Търново - Русе

0
И двете катастрофи са в отсечката между старата столица и село Самоводене
И двете катастрофи са в отсечката между старата столица и село Самоводене Снимка: Dunavmost / Архив

И двете катастрофи са в отсечката между старата столица и село Самоводене

Две различни пътнотранспортни произшествия станаха в рамките на минути по пътя Велико Търново – Русе.

И двете катастрофи са в отсечката между старата столица и село Самоводене, в района на разклона за Преображенския манастир. Това съобщи за Агенция Фокус Марияна Христова, говорител на Областна дирекция на МВР – Велико Търново. Тя уточни, че при първия инцидент товарен автомобил е самокатастрофирал в района на т.нар. "Кожа база“. Шофьорът е с фрактура на ръка и е откаран за преглед в търновската болница, където са установили, че травмите не са сериозни.

"При втората катастрофа са се ударили кола и бус. Леко е пострадала жена, която също е откарана в болницата за преглед, но е освободена за домашно лечение“, обясни Христова.

И двете произшествия ще бъдат обработени по административен ред. Движението в района се осъществява нормално.

Пътищата на територията на Великотърновска област са предимно мокри, на места заледени и хлъзгави, поради което шофьорите трябва да карат внимателно и със съобразена скорост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари