Катастрофа на пътя Русе - Николово

2

Две деца са пострадали при катастрофа по пътя Русе - Николово.

Инцидентът е станал заради изпреварване в района на Хиподрума малко след 14 часа в събота. 31-годишен мъж с инициали В.Б. карал автомобил "Сеат Толедо" и тръгнал да изпреварва, без да се убеди, че това ще е безопасно. Така се сблъскал със завиващ наляво "Фолксваген Шаран", каран от П.Н., на 37 години. От удара сеатът се качил на тротоара, предаде briagnews.bg.

При катастрофата са пострадали две деца, на 6 и 9 години, които са се возили във Фолксвагена. Те са прегледани от екип на Спешна помощ и е изяснено, че имат контузии на главите. Освободени са за домашно лечение. Като причина за произшествието полицаите са посочили неправилно изпреварване.

З7 катастрофи са станали в Русенско само за петък, събота и неделя. При тях има само леко ранени хора, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Шофьор е пострадал при инцидент по пътя към село Босилковци. Той е станал малко след 16 часа на 4 февруари, а на мястото е изпратен полицейски екип от Бяла. Там са се блъснали "Пежо 206", карано от 41-годишния М. Б. и "Фолскваген Голф", каран от Д.Г., на 59 години. Пежото при разминаване с идващия отсреща "Фолскваген" не е осигурило достатъчно разстояние и са се блъснали. От удара фолксвагенът е изхвърлен извън пътя. Пострадал е шофьорът му с охлузвания и натъртвания на левия крак. Той е откаран за преглед в болницата в Бяла, след което е освободен. 

Източник: briagnews.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари