Двамата майстори може да са изтезавали Йордан Атанасов и жена му

4

Пламен застрелял жертвите от Негован, а Георги му помагал да ги разфасоват.

Двамата майстори може да са изтезавали бившия борец Йордан Атанасов и жена му, за да разберат къде крият парите.

Пламен Шляпашки, който е признал, че е застрелял треньора по борба Йордан Атанасов и съпругата му Марияна, е от София. Той има син на 9 години и по-голяма дъщеричка. Бил е известно време на гурбет в Италия, но после се е прибрал, пише TrafficeNews.

Неговият съучастник Георги Нанчев, който е помагал за разфасоването и пренасянето на двата трупа, пък е родом от Троян, учил е в Ловеч, но отдавна се е установил в столицата и също е семеен.

Пада си по риболова и обича да посещава интересни места в цяла България, става ясно от снимки във Фейсбук, където и двамата убийци показват безгрижен и щастлив живот.

Пламен и Георги са имали славата на добри майстори за домашни ремонти и са работели на много  обекти през последните години, станало ясно по време на разследването на жестокото престъпление. 

Според направените пълни самопризнания Пламен Шляпашки е напуснал спусъка на незаконния пистолет и е застрелял в тила Йордан и Марияна в дома им на централния столичен булевард "Витоша" с по един куршум.

Не е ясно дали преди това двамата майстори с криминални досиета не са изтезавали жертвите, за да разберат къде крият парите от продадения наскоро друг апартамент. За голямо разочарование на Пламен и Георги огромната сума не била в жилището и те трябвало да се задоволят с по-скъпите вещи.

След фаталните изстрели задържаните разчленили телата на убитите в банята на жилището, натъпкали ги в бидони и ги откарали край Негован. После се върнали в апартамента и старателно го почистили с белина. Въпреки това, не са успели да заличат всички следи, заявиха вчера разследващите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари